Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Babka cytrynowa
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="joannas" data-source="post: 71465" data-attributes="member: 76"><p>Baba puszysta, pachnąca, pięknie wyrośnięta, jak dla mnie wcale nie taka kwaskowa. Następnym razem spróbuję dać tylko 1 szklankę cukru, albo nie, dam dodatkowo sok z cytryny, bo ona wcale za słodka nie wychodzi. </p><p>Ugotowaną cytrynę z cukrem ucierałam w malakserze, dodałam masło, żółtka, mąkę. Poszło błyskawicznie. Prawie mi "wyszła" z mojej keksówki, mimo że część wlałam do foremki i zrobiłam jeszcze 2 muffinki (dobry pomysł)</p><p>Następnym razem zrobię na nią lukier cytrynowy. </p><p>Polecam.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="joannas, post: 71465, member: 76"] Baba puszysta, pachnąca, pięknie wyrośnięta, jak dla mnie wcale nie taka kwaskowa. Następnym razem spróbuję dać tylko 1 szklankę cukru, albo nie, dam dodatkowo sok z cytryny, bo ona wcale za słodka nie wychodzi. Ugotowaną cytrynę z cukrem ucierałam w malakserze, dodałam masło, żółtka, mąkę. Poszło błyskawicznie. Prawie mi "wyszła" z mojej keksówki, mimo że część wlałam do foremki i zrobiłam jeszcze 2 muffinki (dobry pomysł) Następnym razem zrobię na nią lukier cytrynowy. Polecam. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Babka cytrynowa
Top
Bottom