Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Babka drożdżowa zaparzana Anusiaczka
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Shinju" data-source="post: 961951" data-attributes="member: 2755"><p>Będę jutro ją piekła. Przyznam szczerze, że jestem trochę przerażona bo to mój pierwszy wypiek z użyciem drożdży. Mam pytanie, pewnie dla większości osób dość głupie, ale naprawdę nigdy nie piekłam nic drożdżowego. </p><p></p><p>Ile czasu powinien wyrastać rozczyn, o ile objętość jego powinna się zwiększyć?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Shinju, post: 961951, member: 2755"] Będę jutro ją piekła. Przyznam szczerze, że jestem trochę przerażona bo to mój pierwszy wypiek z użyciem drożdży. Mam pytanie, pewnie dla większości osób dość głupie, ale naprawdę nigdy nie piekłam nic drożdżowego. Ile czasu powinien wyrastać rozczyn, o ile objętość jego powinna się zwiększyć? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Babka drożdżowa zaparzana Anusiaczka
Top
Bottom