- Kwi 4, 2006
 
- 64
 
- 123
 
- 33
 
5 jajek w pokojowej temperaturze 
3/4 szklanki cukru
3/4 szklanki oleju
2 1/3 szklanki mąki przesianej
1 1/2 łyżeczki proszku do pieczenia
3 duże jabłka pokrojone na mniejsze kawałki
Jajka ubić z cukrem na puch
Dolewamy po trochu oleju mieszać na wolnych obrotch
Dosypujemy mąkę z proszkiem do pieczenia i mieszamy na wolnych obrotach
Dodajemy pokrojone jabłka i mieszamy łyżką
Wykładamy ciasto do formy wyłożonej pergaminem i pieczemy góra dół 175 st.45-50 minut do suchego patyczka
	
		
			
		
		
	
			
			3/4 szklanki cukru
3/4 szklanki oleju
2 1/3 szklanki mąki przesianej
1 1/2 łyżeczki proszku do pieczenia
3 duże jabłka pokrojone na mniejsze kawałki
Jajka ubić z cukrem na puch
Dolewamy po trochu oleju mieszać na wolnych obrotch
Dosypujemy mąkę z proszkiem do pieczenia i mieszamy na wolnych obrotach
Dodajemy pokrojone jabłka i mieszamy łyżką
Wykładamy ciasto do formy wyłożonej pergaminem i pieczemy góra dół 175 st.45-50 minut do suchego patyczka
				
		
			
			
			
			
			
			