Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zaczynie drożdżowym
Bagietka pszenno-żytnia z cebulą
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="hazo" data-source="post: 223171" data-attributes="member: 956"><p>Zrobiłam, bardzo dobra, prawie już zjadłam (ale z 1/2 porcji), ale ja upiekłam w keksówce, bo nie mam kamienia, a na blasze mi nie wychodzi. Mam tylko pytanie, czym smarujesz, żeby był ładny wierzch, nie taki matowy. Mam małe jeszcze doświadczenie w pieczeniu chlebów. Czasami smaruję jajkiem, ale do jednej keksówki trochę mi szkoda, bo zużywam tylko odrobinę, a resztę najczęściej do zlewu.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hazo, post: 223171, member: 956"] Zrobiłam, bardzo dobra, prawie już zjadłam (ale z 1/2 porcji), ale ja upiekłam w keksówce, bo nie mam kamienia, a na blasze mi nie wychodzi. Mam tylko pytanie, czym smarujesz, żeby był ładny wierzch, nie taki matowy. Mam małe jeszcze doświadczenie w pieczeniu chlebów. Czasami smaruję jajkiem, ale do jednej keksówki trochę mi szkoda, bo zużywam tylko odrobinę, a resztę najczęściej do zlewu. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zaczynie drożdżowym
Bagietka pszenno-żytnia z cebulą
Top
Bottom