Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Bagietka
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="villanelle" data-source="post: 233857" data-attributes="member: 1300"><p>Już nie raz robiłam tę bagietkę, zanim jeszcze tu trafiłam korzystałam z przepisu na Mniam. Nie miałam z nią nigdy problemu, a zwykle kiedy mam czas i robie "parówki o smaku tak nie parowkowym" z Mniama dla mojego ukochanego piekę właśnie te bagietki. Są uroczo-czarujące! 8) </p><p></p><p>Szkoda tylko że tak szybko mięknie im skórka. Jak na to jakiś sposób, żeby była ciągle taka chrupiąca jak po wyciągnięciu?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="villanelle, post: 233857, member: 1300"] Już nie raz robiłam tę bagietkę, zanim jeszcze tu trafiłam korzystałam z przepisu na Mniam. Nie miałam z nią nigdy problemu, a zwykle kiedy mam czas i robie "parówki o smaku tak nie parowkowym" z Mniama dla mojego ukochanego piekę właśnie te bagietki. Są uroczo-czarujące! 8) Szkoda tylko że tak szybko mięknie im skórka. Jak na to jakiś sposób, żeby była ciągle taka chrupiąca jak po wyciągnięciu? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Bagietka
Top
Bottom