Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Bagietka
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="-Anula-" data-source="post: 817812" data-attributes="member: 1719"><p>Faktycznie, pyszna była, tylko dlaczego tak szybko znika???</p><p></p><p>Wyrabiałam właśnie w maszynie. Bez problemu. Troszkę bałam się bo konsystencja ciasta jest dość rzadka, przynajmniej moja taka była. Ale jak rosło sobie w maszynie (nie przekładałam do miski) to tak się ładnie spulchniło, że zdziwiłam się że nie cieknie mi przez palce.... Przy drugim rośnięciu na blaszce buły rozjechały się na płaskie placki, co wywołało moje przerażenie ale po włożeniu do piekarnika po prostu wybulało je do góry w oczach! To chyba ta wysoka temperatura? Zresztą nie mam pojęcia, drożdżowe dla mnie jest cały czas jedną wielką magią....</p><p></p><p>Ale buły są super, pieczcie koniecznie!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="-Anula-, post: 817812, member: 1719"] Faktycznie, pyszna była, tylko dlaczego tak szybko znika??? Wyrabiałam właśnie w maszynie. Bez problemu. Troszkę bałam się bo konsystencja ciasta jest dość rzadka, przynajmniej moja taka była. Ale jak rosło sobie w maszynie (nie przekładałam do miski) to tak się ładnie spulchniło, że zdziwiłam się że nie cieknie mi przez palce.... Przy drugim rośnięciu na blaszce buły rozjechały się na płaskie placki, co wywołało moje przerażenie ale po włożeniu do piekarnika po prostu wybulało je do góry w oczach! To chyba ta wysoka temperatura? Zresztą nie mam pojęcia, drożdżowe dla mnie jest cały czas jedną wielką magią.... Ale buły są super, pieczcie koniecznie! [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Bagietka
Top
Bottom