Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
bagietka
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="tudik" data-source="post: 156751" data-attributes="member: 145"><p>w koncu trafilam na przepis, ktory nabardziej mi odpowiada.a oto i on</p><p></p><p>350 g maki chlebowej</p><p>2 lyzeczki drozdzy</p><p>300 ml letniej wody</p><p></p><p>150 ml letniej wody</p><p>1 lyzka oliwy</p><p>1 lyzeczka soli</p><p>350 g maki chlebowej</p><p> </p><p></p><p>polaczyc make ,drozdze i wode.odstawic na okolo 3-4 godziny.</p><p>do startera dodac reszte maki, wode,olej i sol,nastawic na program french bread(tylko wyrabianie).uformowac bagietki, odstawic do ponownego wyrosniecia na okolo 1 godz.naciac i piec.</p><p></p><p>uwagi:</p><p>dodatkowo smaruje je zawsze rozbeltanym jajkiem.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tudik, post: 156751, member: 145"] w koncu trafilam na przepis, ktory nabardziej mi odpowiada.a oto i on 350 g maki chlebowej 2 lyzeczki drozdzy 300 ml letniej wody 150 ml letniej wody 1 lyzka oliwy 1 lyzeczka soli 350 g maki chlebowej polaczyc make ,drozdze i wode.odstawic na okolo 3-4 godziny. do startera dodac reszte maki, wode,olej i sol,nastawic na program french bread(tylko wyrabianie).uformowac bagietki, odstawic do ponownego wyrosniecia na okolo 1 godz.naciac i piec. uwagi: dodatkowo smaruje je zawsze rozbeltanym jajkiem. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
bagietka
Top
Bottom