Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
bagietka
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="iwona44" data-source="post: 619114" data-attributes="member: 4326"><p>Co do tego papieru tak jak mówiłam to miałam już wcześniej podejrzenia i teraz na pewno go zmienię,a co do płaskaczy to faktycznie masz rację Tatter,bo jedną potraktowałam byle jak a z drugą się trochę pobawiłam i ta jest o niebo ładniejsza,nie mniej ciasto było lużne i kleiło się do rąk czy tak ma być?,bo jeśli tak to już wiem jak sobie z tym poradzić,ktoś już pisał o smarowaniu rąk oliwą tylko nie pamiętam kto ale jest to dobry sposób jak słyszałam i na pewno go wypróbuję</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="iwona44, post: 619114, member: 4326"] Co do tego papieru tak jak mówiłam to miałam już wcześniej podejrzenia i teraz na pewno go zmienię,a co do płaskaczy to faktycznie masz rację Tatter,bo jedną potraktowałam byle jak a z drugą się trochę pobawiłam i ta jest o niebo ładniejsza,nie mniej ciasto było lużne i kleiło się do rąk czy tak ma być?,bo jeśli tak to już wiem jak sobie z tym poradzić,ktoś już pisał o smarowaniu rąk oliwą tylko nie pamiętam kto ale jest to dobry sposób jak słyszałam i na pewno go wypróbuję [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
bagietka
Top
Bottom