Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Baguetin
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Boshka" data-source="post: 375378" data-attributes="member: 2183"><p>Zrobilam z calej porcji w niedziele (a w sobote byla ciabatta). Wyszly bardzo dobre buleczki, tylko mimo moich usilnych staran nie udalo mi sie zrobic 40 buleczek! Wyszlo ok. 30 i uwazam, ze byly troche za male. Na drugi raz zrobie wieksze. Ale w smaku baaaardzo suuuuuper.</p><p></p><p>Tatter: jeszcze jedno pytanie - jakiej firmy masz te drozdze instant?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Boshka, post: 375378, member: 2183"] Zrobilam z calej porcji w niedziele (a w sobote byla ciabatta). Wyszly bardzo dobre buleczki, tylko mimo moich usilnych staran nie udalo mi sie zrobic 40 buleczek! Wyszlo ok. 30 i uwazam, ze byly troche za male. Na drugi raz zrobie wieksze. Ale w smaku baaaardzo suuuuuper. Tatter: jeszcze jedno pytanie - jakiej firmy masz te drozdze instant? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Baguetin
Top
Bottom