Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
Baklazany w adzyce
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="trzkasienka" data-source="post: 358419" data-attributes="member: 750"><p>powiem Ci jak ja robie- ja akurat nie miele bo nie mam czym... nie obieram ze skorki, dokladnie myje, kroje na kawalki i gotuje- pozniej biore zyrafke i po przestygnieciu zmiksowuje to, co sie nie rozgotowalo. Zostaja pestki z pomidorow, wiec mozna jeszcze wszystko przetrzec przez sito- mi one nie przeszkadzaja i nie dodaja jednak goryczy, jak to ktos napisal w innym temacie... dopiero po takim zmiksowaniu dodaje baklazany i zagotowuje raz jeszcze..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="trzkasienka, post: 358419, member: 750"] powiem Ci jak ja robie- ja akurat nie miele bo nie mam czym... nie obieram ze skorki, dokladnie myje, kroje na kawalki i gotuje- pozniej biore zyrafke i po przestygnieciu zmiksowuje to, co sie nie rozgotowalo. Zostaja pestki z pomidorow, wiec mozna jeszcze wszystko przetrzec przez sito- mi one nie przeszkadzaja i nie dodaja jednak goryczy, jak to ktos napisal w innym temacie... dopiero po takim zmiksowaniu dodaje baklazany i zagotowuje raz jeszcze.. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
Baklazany w adzyce
Top
Bottom