an666
Member
- Lis 22, 2007
- 28
- 0
- 0
Ja robie podobne danie NALOGOWO przez cale lato, kiedy baklazany sa tanie i pyszne. Uwielbiam baklazany , w pelni zaspokojona bylam na wakacjach w Tunezji , gdzie podawano rozne ich wariacje , nawet do sniadania. W tej jednak postaci sa najlepsze. Ja to robie na duzej patelni z duza iloscia czosnku z tym ze mozzarelle wrzucam na samym koncu na doslownie pol minuty (jako ostatnia z trzech warstw) i posypuje obficie pietrucha bo tak lubie ........do tego koniecznie biale wino. Aha robilam tez z plesniowym i bylo jeszcze chyba lepsze
Moje dziecko jak zaczelo chodzic do przedszkola to wrocilo rozczarowane bo w przedszkolu nie ma baklazanow!!!!!
POLECAM GORACO
))
aneta
Moje dziecko jak zaczelo chodzic do przedszkola to wrocilo rozczarowane bo w przedszkolu nie ma baklazanow!!!!!
POLECAM GORACO
aneta