Margot
Well-known member
- Cze 24, 2005
- 16,727
- 601
- 113
terjon @ 7 Apr 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1116677Moim zdaniem cały urok tego baranka polega właśnie na tym ,że on stoi w zupie.Przecież robię to dla podkreślenia urody świątecznego stołu.Na talerzyku obok to już nie to.Nie zdawałam sobie sprawy ,że może być problem jak go jeść bo nie było żadnego problemu.Więc sięgam pamięcią wstecz. Najpierw zjadłam różki,potem chwyciłam i zjadłam tułów.Nóżki osunęły się do zupy bez chlapnięcia i potraktowane łyżką zostały zjedzone jako grzanki na końcu.Trochę śmiać mi się chce,że opisuje proces zjedzenia baranka.Naprawdę nic nie kapało i nie było problemu z zabrudzonym brusem.Gdyby tak było to nie robiła bym tego w tym roku.Najlepiej zrobić próbę generalną przed świętami i wyrobić sobie zdanie.ot coa baranek świetna rzecz -urodę ma , stroi i smakuje , same zalety![]()