h-elen przejrzyj ten wątek https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=11638 z pewnoscia znajdziesz to czego szukasz

Rusalka @ 17 Mar 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=836044Na 1 str zostaly podane linki do wykonania takich pieknych roz z czekolady i nie tylko..ale niestety nie otwieraja sie one na okreslonym temacie![]()
Probowalam szukac ale nie moge sie dopatrzec tych tematow..
Ainah @ 29 Mar 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=840447Tort przepiękny, chcę upiec taki na urodziny. I w związku z tym mam pytanie co do tego kremu maślanego: jakie to ma być masło (żeby nie roślinne)? Ja używam normalnie takiego zwykłego, ale to roślinne.Masło roślinne to jest margaryna przemianowana w ten sposób w celach marketingowych. Elka zaleca natomiast normalne, prawdziwe masło, czyli 82% tłuszczu i brak domieszek olejów roślinnych. Moim zdaniem tylko takiego powinno używać się do wszystkich kremów.
_Gonia_ @ 11 May 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=975261A czym można by zastąpić ten likier kahlua? Nie mam takiego i generalnie nie lubię likierów kawowych, więc szkoda by specjalnie kupować.Myślę, że nasączenie można zrobić z wódki i zaparzonej wystudzonej kawy.![]()
h-elen @ 11 May 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=975298Czy nie wydaje się Wam, że NASZA Elka zaginęła ?Można ją odwiedzić na blogu, ale tam też się ostatnio mało udziela...
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.