Izolda
Member
- Lut 28, 2006
- 7,620
- 1
- 38
Ilona @ 13 Jan 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=803755... i się skończył
Ilonka to w czym problem, gotuj następnyalbo inną zupę, jakie jeszcze zupy lubisz?![]()
Ilona @ 13 Jan 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=803755... i się skończył
Ilonka to w czym problem, gotuj następnyalbo inną zupę, jakie jeszcze zupy lubisz?![]()
Ilona @ 13 Jan 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=803806No niby nie problem ale warzywa teraz drogie i tez zbytnio czasu nie mam zeby dzien wczesniej cos ugotowac i tylko nastepnego odgrzaca jak przychodze do domu to jestem głodna i nie ma czasu na kombinowanie z zupami![]()
![]()
Mogłabym coś z mrożonek ale znowu nie mam miejsca w zamrażarce i tak sie to kręci![]()
P.S. nie pamiętam jakie zupy lubięKiedys jadlam wszystkie co mama ugotowala ale one byly z mięsem, wiec przestalam. A pozniej sie wyprowadzilam i czasem mama specjalnie dla mnie tylko warzywna robi...![]()
E no nie przesadzajmy, włoszczyzna nie jest taka droga, a ogórkową lubisz? Ostatnio zrobiłam pyszną bez mięsa, na pewno masz kiszone ogóry, niedrogo i smacznie wychodziAlbo pomidorowa na koncentracie (u mnie zawsze się robi na koncentracie), możesz zagęścić ryżem, albo drobnym makaronem, albo zrobić lane kluseczki, one też są lepsze jak przez noc postoją.![]()
Jeszcze mi się pomyślało, skoro nie masz czasu, możesz kupić więcej włoszczyzny na zapas i pokroić/zetrzeć na tarce i zamrozić, a później to tylko gotujesz wodę, dorzucasz taką przygotowaną mieszankę, ogórce albo coś innego dla smaku i pyszna zupa w 15 minut gotowa.
Ilona @ 13 Jan 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=803846Pietruszke (korzen i nac) i inne zielskamam pomrozone w kawalkach. Sporo koperku
I grzyby mam tez popaczkowane i zamrozone![]()
![]()
Musze się w koncu zmobilizować i zacząć normalnie gotować a nie jeść co mi wpadnie w ręke "bo nie mam pomysłu na gotowanie"![]()
proszę o kopniaki jak znowu będę marudziła
Dzięuję![]()
No ładnie... to ja się tu dwoję i troję, a ta się dopiero teraz przyznaje, że ma takie skarby w zamrażalniku![]()
Oj Ilonka, bo przyjadę i Ci wleję w tyłek (a przy okazji może coś razem ugotujemy)![]()
Ilona @ 13 Jan 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=803884Kuszenia ciąg dalszy![]()
Ja mam raczej wszystkie weekendy wolne
Ilonka jesteś niemożliwa, bardzo miłe to kuszenie, kto wie, kto wie, może będzie kiedyś okazja żeby się spotkać![]()
![]()
Ilona @ 14 Jan 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=804322Pewnie, ze możesz dać. I kalafior teżFajny czerwony by się zrobił![]()
I tak zrobilam,z brokulami znaczy sie.
Barzdo smakowalo,tesciom tez![]()
Dla Ciebie za przepis![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.