Batatowe frytki z pieca

Joanna

Moderator
Członek ekipy
Lis 28, 2005
33,924
6,343
113
Myślę, że by pasowały. Ja do mąki daję zawsze trochę ziół, najczęściej dalmatyńskich, oraz nieco soli i pieprzu cytrynowego, żeby nie były za słodkie.
 

kermidt

Member
Wrz 17, 2004
44,979
6
0
Zaintrygowaly mnie te ziola, ale nie moge sie doszukac. Wymysl kotanyi? Widze, ze popularnej trybuli w nich nie ma....
Chyba szybciej bedzie jak podpytam znajoma.

Czasem bataty po ugotowaniu czy pieczeniu mi czarnieja. Od czego to zalezy?
 
Ostatnią edycję dokonał moderator:
 

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy