Batoniki zbożowo - bakaliowe

.agatka.

Member
Lis 7, 2008
14,687
2
0
Mała_Mi, ja do batoników sama robiłam masło orzechowe. Pierwsze, że cena mnie zniechęciła, drugie - też nie wiedziałam czy mi posmakuje.

Wzięłam więc odpowiednią wagowo ilość orzechów ziemnych i zmasakrowałam je w malakserku. Działa
icon_mrgreen.gif
daumen.gif

 

Izolda

Member
Lut 28, 2006
7,620
1
38
Ilona @ 24 Jun 2009 napisał:
index.php?act=findpost&pid=867422DLa mnie jest słone - przynajmniej te co smakowałam - oryginalne z USA co w prezencie dostałam (
cvety.gif
) i to z lidla, kótre mieli w ofercie amerynanckiej
icon_wink.gif

Słone jak solony orzeszek
icon_mrgreen.gif


rofl.gif
głupawka, przepraszam.
Ilonko bo to zależy od składu, rzeczywiście zazwyczaj masło zawiera sól (mnie to nie przeszkadza), ale jak udaje mi się kupić to mam takie swoje ulubione masło bez cukru i soli. To smakuje jak niesolony orzeszek
rofl.gif
.
 

Mała_Mi

Member
Lis 21, 2006
15,028
3
0
Izoldo - kupiłam to masło. Wzięłam gładkie, bo było jeszcze "chrupiące" z kawałkami orzeszków.
smakuje mi! To znaczy, nie tak, bym je miała zaraz palcem wyjadać ze słoika
icon_wink.gif
czy robić z nim kanapki, ale widzę, że w batonikach sprawdzi się świetnie
icon_biggrin.gif
 

Izolda

Member
Lut 28, 2006
7,620
1
38
Mała_Mi cieszę się, że to nie są pieniądze wyrzucone w błoto
icon_smile.gif
, a ja lubię je na tyle, że wyjadam łyżeczką ze słoika, też wolę to gładkie
icon_mrgreen.gif
.
 
 

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy