Batony orzechowo-kokosowe

Bazylka

Member
Wrz 24, 2004
910
0
0
Upiekłam te batony bo miałam wiórki kokosowe(bez przekonania) - ale to jest
bardzo pyszne :lol:

Mojej nastolatce też bardzo smakuje!!!!!!!!!!
Dla Kamili :cook:

Paulinka

Member
Wrz 18, 2004
4,774
0
0
Proszę bardzo- oto moje batony 8)

my.php

eposka

Member
Wrz 15, 2004
2,445
0
0
Mi wyszly bardzo smaczne, ale koszmarnie twarde, mocno trzeba sie napracowac, zeby ugryzc, ale w smaku bardzo OK.
owieczko, musiałaś chyba za długo trzymac w piecu. Ja je wyciągam jak jeszcze ta górna warstwa sprawia wrażenie luźnej - wtedy jest optymalnie. Masa i tak zastygnie, ale jest w środlku taka uroczo wilgotna i miękka, a chrupią tylko orzeszki.

ewa

Malinna

Member
Paź 22, 2004
1,819
0
0
Kamila, batony sa super! Pyszne, szybkie i łatwe.

yenulka

Member
Lis 16, 2004
4,354
1
0
powiedzcie ile czasu pieczenie drugi raz, juz z ta masa? tak z zegarkiem w reku wie ktos?

pzdr
yenn

Aguśś

Member
Wrz 18, 2004
575
0
16
ja też niestety nie pamiętam dokładnego czasu...

ale mój spód też był troszkę twardawy, ale mimo to było pyszne :mrgreen:

BeataSz

Member
Wrz 23, 2004
10,244
3
38
Ja chyba za długo trzymałam w piekarniku, bo są strasznie twarde, boję się, że zęby połamię
icon_sad.gif
Czy zmiękną trochę, jak potrzymam w folii? Ja nawet ukroić nie mogę, bo nóż mi tego spodu nie bierze

BeataSz

Member
Wrz 23, 2004
10,244
3
38
Włożyłam do pudła szczelnie zamkniętego ale może i masz rację, jeszcze jabłko wrzucę. W sumie dobre są ale męka straszna z jedzeniem.

snoo

Member
Lut 17, 2005
28
0
0
Moje rowniez wyszly strasznie twarde-moze dlatego, ze spod, zamiast zgodnie z przepisem wysypac na blache, ja dodatkowo pieczolowicie dociskalam :dump: i wypelnialam wszystkie ubytki, bo jakso malo mi sie go wyadawalo (mala blaszka). Ale mam juz na nie sposob-polewam je delikatnie mleczkiem lub woda, na chwile do mikrofali, na to odrobina bitej smietany i tata nie moze wyjsc z zachwytu jaka ma zdolna corcie :wink:

syso

Member
Gru 22, 2004
3,194
0
36
Pychota!!!!! Zrobilam, przestygly i sa wspaniale, chrupiace, ale lekko ciagnace w srodku. Slodkie okropnie, ale ja takie lubie!!
Kamilo, dzieki za przepis :mrgreen:

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy