tatter @ 22 Oct 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=607920Ilosc plynow jest jak najbardziej ok...w trakcie dlugiego duszenia ogromna ich czesc wyparowuje, a to co pozostaje to bardzo aromatyczny i gesty sos...takie jest to danie przygotowywane przeze mnie...ale moze ktos inny jeszcze sie wypowie w tej kwestii...
Ja sie wypowiem![]()
Niestety miesa sa roznej jakosci. Wyspiarze slyna z milosci do wolowiny. To samo tutaj. Polska wolowina w tym wzgledzie ma jeszcze sporo wymagan do spelnienia.
Ponadto sa lepsze i gorsze zrodla. Zdarza sie, ze mieso jest nastrzykiwane. Kurczy sie i ubywa duzo w czasie pieczenia za to plynow rzeczywiscie wystarczyloby na wiecej dan.
tatter @ 6 Mar 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=671513tydzien temu zrobilam cudowny alzacki baekoffe z surowka z czerwonej kapusy z orzechami laskowymi, moge wpisac przepis dla chetnychJeszcze się pytasz...![]()
Sama nazwa brzmi już niezwykle apetycznie...![]()
![]()
Zdjęcie mi niepotrzebne, wystarczy wyobraźnia.![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.