Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasteczka
Bezy by baker&spice
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Malgosimi" data-source="post: 251620" data-attributes="member: 231"><p>Kasha ja bym radzila tak (nauczona wczesniejszymi błedami) - wstaw do 150 stopni i od razu zmniejsz do 110 i niech pobęda w 110 tak długo, az im się skorupka utworzy i ladnie popękają. Kiedy to nastąpi zmniejsz do 65 stopni i susz, aż się wysuszą - w zależnosci od wielkości ok 1,5-2 godziny</p><p></p><p>i cukier puder jest bardzo do nich dobry - robilam tez z tym superdrobnym cukrem do wypiekow i nei widze różnicy - poza ceną</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Malgosimi, post: 251620, member: 231"] Kasha ja bym radzila tak (nauczona wczesniejszymi błedami) - wstaw do 150 stopni i od razu zmniejsz do 110 i niech pobęda w 110 tak długo, az im się skorupka utworzy i ladnie popękają. Kiedy to nastąpi zmniejsz do 65 stopni i susz, aż się wysuszą - w zależnosci od wielkości ok 1,5-2 godziny i cukier puder jest bardzo do nich dobry - robilam tez z tym superdrobnym cukrem do wypiekow i nei widze różnicy - poza ceną [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasteczka
Bezy by baker&spice
Top
Bottom