Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Biała Pavlova/Biała Pavlowa w wersji wczesnojesiennej
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="bietka" data-source="post: 489844" data-attributes="member: 1428"><p>No to piekarnik masz do kitu.Termoobieg podwyższa temp i mimo to moja miała kolor beżowy.Na srodku nawet lekko przywarła do papieru.Moja mama jak dół palił wstawiała blachę z piaskiem.Nie wiem skąd ten pomysł ale tak robiła.Ale czasami to naprawdę mozna zwątpić.Tak miałam z bitą smietaną.A wczoraj bez stresu powiedziałam zjem i bez to ubiła sie pięknie bez wspomagaczy typu smietanfix.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bietka, post: 489844, member: 1428"] No to piekarnik masz do kitu.Termoobieg podwyższa temp i mimo to moja miała kolor beżowy.Na srodku nawet lekko przywarła do papieru.Moja mama jak dół palił wstawiała blachę z piaskiem.Nie wiem skąd ten pomysł ale tak robiła.Ale czasami to naprawdę mozna zwątpić.Tak miałam z bitą smietaną.A wczoraj bez stresu powiedziałam zjem i bez to ubiła sie pięknie bez wspomagaczy typu smietanfix. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Biała Pavlova/Biała Pavlowa w wersji wczesnojesiennej
Top
Bottom