Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Biała Pavlova/Biała Pavlowa w wersji wczesnojesiennej
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="AnnaH" data-source="post: 496677" data-attributes="member: 967"><p>Kasiu , nie jestes sama, mnie tez pieknie wyrosla a jak wylaczylam piekarnik i zostawilam to pieknie opadla(((.</p><p>Ale mysle ze i tak bedzie pyszna. Tylko poiwedzcie mi, bo na razie caly czas siedzi w piekarniku i zostanie tam do rana, czy moge po nalozeniu bitej smietany trzymac w lodowce??Nie zaszkodzi to bezie???Goscie beda po poludniu dopiero a ja chcialam w poludnie juz smietane ubic i nalozyc.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="AnnaH, post: 496677, member: 967"] Kasiu , nie jestes sama, mnie tez pieknie wyrosla a jak wylaczylam piekarnik i zostawilam to pieknie opadla(((. Ale mysle ze i tak bedzie pyszna. Tylko poiwedzcie mi, bo na razie caly czas siedzi w piekarniku i zostanie tam do rana, czy moge po nalozeniu bitej smietany trzymac w lodowce??Nie zaszkodzi to bezie???Goscie beda po poludniu dopiero a ja chcialam w poludnie juz smietane ubic i nalozyc. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Biała Pavlova/Biała Pavlowa w wersji wczesnojesiennej
Top
Bottom