Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Biała Pavlova/Biała Pavlowa w wersji wczesnojesiennej
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Katee" data-source="post: 498020" data-attributes="member: 3091"><p>Właśnie stygnie w piekarniku, więc wrażenia smakowe opiszę po zjedzeniu.</p><p>Zabrałam się do niej jak do wyzwania, bo widze,ze mniej więcej 70% się udaje a 30% nie.</p><p>Myslę,ze kluczem do sukcesu jest tu piekarnik (zastanawiałam się Pimpek na Twoją Pavlova). Musi być sprawny i stabilnie trzymac wyznaczona temperaturę. Jutro zamieszczę zdjęcia, ale wyglada cudownie.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Katee, post: 498020, member: 3091"] Właśnie stygnie w piekarniku, więc wrażenia smakowe opiszę po zjedzeniu. Zabrałam się do niej jak do wyzwania, bo widze,ze mniej więcej 70% się udaje a 30% nie. Myslę,ze kluczem do sukcesu jest tu piekarnik (zastanawiałam się Pimpek na Twoją Pavlova). Musi być sprawny i stabilnie trzymac wyznaczona temperaturę. Jutro zamieszczę zdjęcia, ale wyglada cudownie. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Biała Pavlova/Biała Pavlowa w wersji wczesnojesiennej
Top
Bottom