Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Biała Pavlova/Biała Pavlowa w wersji wczesnojesiennej
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Jaco" data-source="post: 504920" data-attributes="member: 215"><p>Dziewczyny,</p><p>A może sprawdźcie to ciasto po tych 30 minutach zanim Wam się spali.. Może akurat w Waszych piekarnikach to jest wystarczająco długi czas... Ja piekłam już pavlową kilka razy i za kazdym razem czas pieczenia był inny - raz dłuższy niż w przepisie a raz krótszy. Na przykład ostatnia piekłam jak na mój gust bardzo długo a i tak nie byłam zadowolona ze środka bo był za mało iankowaty.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Jaco, post: 504920, member: 215"] Dziewczyny, A może sprawdźcie to ciasto po tych 30 minutach zanim Wam się spali.. Może akurat w Waszych piekarnikach to jest wystarczająco długi czas... Ja piekłam już pavlową kilka razy i za kazdym razem czas pieczenia był inny - raz dłuższy niż w przepisie a raz krótszy. Na przykład ostatnia piekłam jak na mój gust bardzo długo a i tak nie byłam zadowolona ze środka bo był za mało iankowaty. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Biała Pavlova/Biała Pavlowa w wersji wczesnojesiennej
Top
Bottom