Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Biała Pavlova/Biała Pavlowa w wersji wczesnojesiennej
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="moni77" data-source="post: 532503" data-attributes="member: 73"><p>nie przebrnę, doszlam do 7str i do 15 w druga strone ...czy mozna zrobic wersje ciastkowa?tzn zeby zrobic male krazki i potem polaczyc je parami a miedzy nie smietane?</p><p>no i probnie bo ja dzik jestem to bym z pol porcji zrobila tak z 3 bialek powiedzmy, to co da sie?</p><p>mniejszy krag ukladam to rozumiem ale co z czasem i temperatura?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="moni77, post: 532503, member: 73"] nie przebrnę, doszlam do 7str i do 15 w druga strone ...czy mozna zrobic wersje ciastkowa?tzn zeby zrobic male krazki i potem polaczyc je parami a miedzy nie smietane? no i probnie bo ja dzik jestem to bym z pol porcji zrobila tak z 3 bialek powiedzmy, to co da sie? mniejszy krag ukladam to rozumiem ale co z czasem i temperatura? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Biała Pavlova/Biała Pavlowa w wersji wczesnojesiennej
Top
Bottom