Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Biała Pavlova/Biała Pavlowa w wersji wczesnojesiennej
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="BeataSz" data-source="post: 653261" data-attributes="member: 90"><p>zrobiłam dziś ten deser, dziś to był już drugi raz. Ten pierwszy raz był jakieś trzy tyg temu, wówczas nie wyszło mi tak jak powinno, nie wiem czemu ale wyszedł taki blat bezowy całkowicie wysuszony, bez żadnej pianki w środku. Dziś już z pianką. Ale muszę powiedzieć, że mając porównanie wybieram tę pierwszą wersję, bez piankowego środka. Dlatego też będę zawsze suszyć zwykłą bezę, nie dodając do białek octu i mam nadzieję, że będzie mi wychodziło tak jak chcę. Zdecydowanie tak wolę. A tu wersja piankowa:</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="BeataSz, post: 653261, member: 90"] zrobiłam dziś ten deser, dziś to był już drugi raz. Ten pierwszy raz był jakieś trzy tyg temu, wówczas nie wyszło mi tak jak powinno, nie wiem czemu ale wyszedł taki blat bezowy całkowicie wysuszony, bez żadnej pianki w środku. Dziś już z pianką. Ale muszę powiedzieć, że mając porównanie wybieram tę pierwszą wersję, bez piankowego środka. Dlatego też będę zawsze suszyć zwykłą bezę, nie dodając do białek octu i mam nadzieję, że będzie mi wychodziło tak jak chcę. Zdecydowanie tak wolę. A tu wersja piankowa: [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Biała Pavlova/Biała Pavlowa w wersji wczesnojesiennej
Top
Bottom