Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Biała Pavlova/Biała Pavlowa w wersji wczesnojesiennej
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="BeataSz" data-source="post: 690916" data-attributes="member: 90"><p>zależy co kto woli czy sztuczność czy tłustość. Ja ze śnieżką to bym sobie tylko smak zmarnowała.</p><p>Zrobiłam pavlovą na zjazd koleżeński na miniony weekend, kolejny raz z malinami ( tym razem mrożonka ze sklepu ale nie wiem jakiej firmy-przepyszne były, piękne ciemno czerwone, olbrzymie)wyłożyłam je bez rozmrażania na bitą śmietanę( zanim zjedliśmy obiad zdążyły się rozmrozić), udekorowałam dodatkowo listkami melisy-wyszła obłędna, wszyscy się zachwycali, bo imponująco wyglądała no a o smaku już nie muszę wspominać. Ja chyba już się nie zdecyduję na inny dodatek niż maliny, doskonale się komponują z resztą.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="BeataSz, post: 690916, member: 90"] zależy co kto woli czy sztuczność czy tłustość. Ja ze śnieżką to bym sobie tylko smak zmarnowała. Zrobiłam pavlovą na zjazd koleżeński na miniony weekend, kolejny raz z malinami ( tym razem mrożonka ze sklepu ale nie wiem jakiej firmy-przepyszne były, piękne ciemno czerwone, olbrzymie)wyłożyłam je bez rozmrażania na bitą śmietanę( zanim zjedliśmy obiad zdążyły się rozmrozić), udekorowałam dodatkowo listkami melisy-wyszła obłędna, wszyscy się zachwycali, bo imponująco wyglądała no a o smaku już nie muszę wspominać. Ja chyba już się nie zdecyduję na inny dodatek niż maliny, doskonale się komponują z resztą. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Biała Pavlova/Biała Pavlowa w wersji wczesnojesiennej
Top
Bottom