Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Biała Pavlova/Biała Pavlowa w wersji wczesnojesiennej
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="moni77" data-source="post: 692355" data-attributes="member: 73"><p>tak na marginesie</p><p>Twaróg mielony Sernik ZŁOTA ROSA</p><p>składniki: twaróg otrzymany metodą ultrafiltracji, naturalne substancje zagęszczające, guma guar, mączka chleba świętojańskiego, skrobia, żelatyna, aromat waniliowy</p><p>twaróg czy chemia?</p><p></p><p>Śmietana do zup i sosów 18% 175 g</p><p>Składniki: śmietana 18%, naturalne zagęstniki,mączka chleba świętojańskiego, guma guar, pektyna</p><p>śmietana czy chemia?</p><p></p><p>KRASNYSTAW KEFIR LUKSUSOWY MASA NETTO:400g SKŁAD:MLEKO,MLEKO W PROSZKU,ŻYWE KULTURY BAKTERYJNE.</p><p>kefir czy co?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="moni77, post: 692355, member: 73"] tak na marginesie Twaróg mielony Sernik ZŁOTA ROSA składniki: twaróg otrzymany metodą ultrafiltracji, naturalne substancje zagęszczające, guma guar, mączka chleba świętojańskiego, skrobia, żelatyna, aromat waniliowy twaróg czy chemia? Śmietana do zup i sosów 18% 175 g Składniki: śmietana 18%, naturalne zagęstniki,mączka chleba świętojańskiego, guma guar, pektyna śmietana czy chemia? KRASNYSTAW KEFIR LUKSUSOWY MASA NETTO:400g SKŁAD:MLEKO,MLEKO W PROSZKU,ŻYWE KULTURY BAKTERYJNE. kefir czy co? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Biała Pavlova/Biała Pavlowa w wersji wczesnojesiennej
Top
Bottom