Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Biała Pavlova/Biała Pavlowa w wersji wczesnojesiennej
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Krystyna9" data-source="post: 740833" data-attributes="member: 4258"><p>Ja tez podchodziłam do niej niczym pies do jeża, ale w końcu odważyłam się. Roboty przy niej tyle co nic. Ubijam najzwyklejszą w świecie trzepaczka, za jedyne 4zł. Do sztywnej już piany dosypuję stopniowo drobniutki cukier, który dosłownie po kilku ruchach trzepaczki, rozpuszcza się. Po 5, no może ciut więcej, minutach od rozpoczęcia ubijania, mogę wykładać na blachę. </p><p>Tak się już rozzuchwaliłam, że nawet nie używam żadnych miarek czy wag. I tak wychodzi. Ta wczorajsza ma ok. 6-7 cm wysokości.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Krystyna9, post: 740833, member: 4258"] Ja tez podchodziłam do niej niczym pies do jeża, ale w końcu odważyłam się. Roboty przy niej tyle co nic. Ubijam najzwyklejszą w świecie trzepaczka, za jedyne 4zł. Do sztywnej już piany dosypuję stopniowo drobniutki cukier, który dosłownie po kilku ruchach trzepaczki, rozpuszcza się. Po 5, no może ciut więcej, minutach od rozpoczęcia ubijania, mogę wykładać na blachę. Tak się już rozzuchwaliłam, że nawet nie używam żadnych miarek czy wag. I tak wychodzi. Ta wczorajsza ma ok. 6-7 cm wysokości. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Biała Pavlova/Biała Pavlowa w wersji wczesnojesiennej
Top
Bottom