Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Biały sernik z brzoskwiniami
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Ila 45" data-source="post: 1229656" data-attributes="member: 8815"><p>Witam Cię Agatko serdecznie a ja miałam bym do ciebie takie małe 2 pytanka jak moge,mianowicie chodzi mi o ten spód makowy o którym wcześniej wspomniałas jak Ty robisz dokładniej jakbyś mogła mi napisac bo bardzo chviałabym własnie taki serniczek zrobic ale z tym spodem makowym właśnie,a może masz jakiś sprawdzony przepisik na seromakowiec bo raz już robiłam ale klapa niestety na całego także może Ty masz coś bardziej sprawdzonego, a druga sprawa to taka że chciałam upiec Twój serniczek na święta mam niecałe 1.30 sera tłustego i tutaj moja prosba o dokładniejsze składniki ile czego ?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ila 45, post: 1229656, member: 8815"] Witam Cię Agatko serdecznie a ja miałam bym do ciebie takie małe 2 pytanka jak moge,mianowicie chodzi mi o ten spód makowy o którym wcześniej wspomniałas jak Ty robisz dokładniej jakbyś mogła mi napisac bo bardzo chviałabym własnie taki serniczek zrobic ale z tym spodem makowym właśnie,a może masz jakiś sprawdzony przepisik na seromakowiec bo raz już robiłam ale klapa niestety na całego także może Ty masz coś bardziej sprawdzonego, a druga sprawa to taka że chciałam upiec Twój serniczek na święta mam niecałe 1.30 sera tłustego i tutaj moja prosba o dokładniejsze składniki ile czego ? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Biały sernik z brzoskwiniami
Bottom