Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Biszkopt, który jest pyszny i niezawodny
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Esteral" data-source="post: 1155179" data-attributes="member: 12101"><p>Mam pytanie, piekę biszkopty z różnych przepisów i za każdym razem mam ten sam problem. Najpierw biszkopt pięknie rośnie. Po upieczeniu zostawiam go w wyłączonym piekarniku na 10 min przy otwartych drzwiach. Jak ponownie zagladam w biszkopcie robi się wkleśnięcie. Czyli boki są OK, a środek biszkopta ledwo mozna przekroić. Boki i spód blaszki wykładam papierem, czy to ma jakieś znaczenie ?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Esteral, post: 1155179, member: 12101"] Mam pytanie, piekę biszkopty z różnych przepisów i za każdym razem mam ten sam problem. Najpierw biszkopt pięknie rośnie. Po upieczeniu zostawiam go w wyłączonym piekarniku na 10 min przy otwartych drzwiach. Jak ponownie zagladam w biszkopcie robi się wkleśnięcie. Czyli boki są OK, a środek biszkopta ledwo mozna przekroić. Boki i spód blaszki wykładam papierem, czy to ma jakieś znaczenie ? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Biszkopt, który jest pyszny i niezawodny
Top
Bottom