Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Biszkopt, który jest pyszny i niezawodny
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote=".agatka." data-source="post: 1155188" data-attributes="member: 12156"><p>Może mieć znaczenie.</p><p>Papier odchodzi od brzegów blachy i środek zapada się. </p><p>Spróbuj wyłozyć tylko spód, a boków niczym nie wykładac i nie smarować. Po upieczeniu biszkopt wyjmij z piekarnika, zostaw na 15-20 minut, później odkrój brzegi i zdejmij obręcz. Zostaw, aż wystygnie.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE=".agatka., post: 1155188, member: 12156"] Może mieć znaczenie. Papier odchodzi od brzegów blachy i środek zapada się. Spróbuj wyłozyć tylko spód, a boków niczym nie wykładac i nie smarować. Po upieczeniu biszkopt wyjmij z piekarnika, zostaw na 15-20 minut, później odkrój brzegi i zdejmij obręcz. Zostaw, aż wystygnie. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Biszkopt, który jest pyszny i niezawodny
Top
Bottom