Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Biszkopt, który jest pyszny i niezawodny
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Joanna" data-source="post: 1155189" data-attributes="member: 1024"><p>Biszkopty piekę rzadko, ale raczej nie mam problemów, choć się specjalnie z nimi nie certolę.</p><p>Po upieczeniu wyjmuję od razu z piekarnika.</p><p>Jeszcze gorące ciasto przekładam &quot;do góry nogami&quot; na ażurową kratkę do ostudzenia. </p><p>Tortownicy nie wykładam papierem - smaruję tylko masłem dno i oprószam mąką.</p><p>A, i proszku do pieczenia nie daję. Wystarczą dobrze ubite jajka.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Joanna, post: 1155189, member: 1024"] Biszkopty piekę rzadko, ale raczej nie mam problemów, choć się specjalnie z nimi nie certolę. Po upieczeniu wyjmuję od razu z piekarnika. Jeszcze gorące ciasto przekładam "do góry nogami" na ażurową kratkę do ostudzenia. Tortownicy nie wykładam papierem - smaruję tylko masłem dno i oprószam mąką. A, i proszku do pieczenia nie daję. Wystarczą dobrze ubite jajka. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Biszkopt, który jest pyszny i niezawodny
Top
Bottom