Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Biszkopt, który jest pyszny i niezawodny
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="scarsss" data-source="post: 1455411" data-attributes="member: 5057"><p>Przepis jakby nie bylo jest naprawde fajny I latwy nie zdazylo mi sie zeby wyszedl zakalec pieklam go juz kilka razy. Zazwyczaj wstawiam do piekarnika nagrzanego do 180 stopni I pieke w stalej temperatuze . Dzisiaj jednak postanowilam sprobowac wersje 15 min w 160 stopniach I 15 minut w 200 I jednak stwierdzam ze wersja w 180 stopniach jest lepsza. Gdy przestawilam na 200 stopni po 5 minutach zaczelam czuc jakby sie przypalal wiec sie wystraszylam I wyciagnelam na 4 minuty przed czasem. Zakalca nie ma ale wierzch jest jasny I troche sie obawiam czy nie bedzie przez to gumowaty. Zastanawiam sie tez jak to jest ze wasze biszkopty tak pieknie wyrastaja a moj jest dosyc niski . na dwie czesci przekroje bez problemu ale juz na trzy czesci zeby przekroic trzeba sie nagimnastykowac.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="scarsss, post: 1455411, member: 5057"] Przepis jakby nie bylo jest naprawde fajny I latwy nie zdazylo mi sie zeby wyszedl zakalec pieklam go juz kilka razy. Zazwyczaj wstawiam do piekarnika nagrzanego do 180 stopni I pieke w stalej temperatuze . Dzisiaj jednak postanowilam sprobowac wersje 15 min w 160 stopniach I 15 minut w 200 I jednak stwierdzam ze wersja w 180 stopniach jest lepsza. Gdy przestawilam na 200 stopni po 5 minutach zaczelam czuc jakby sie przypalal wiec sie wystraszylam I wyciagnelam na 4 minuty przed czasem. Zakalca nie ma ale wierzch jest jasny I troche sie obawiam czy nie bedzie przez to gumowaty. Zastanawiam sie tez jak to jest ze wasze biszkopty tak pieknie wyrastaja a moj jest dosyc niski . na dwie czesci przekroje bez problemu ale juz na trzy czesci zeby przekroic trzeba sie nagimnastykowac. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Biszkopt, który jest pyszny i niezawodny
Top
Bottom