Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Biszkopt, który jest pyszny i niezawodny
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="h-elen" data-source="post: 705228" data-attributes="member: 7687"><p>Ktoś się skarżył, że nie może nożem przeciąć biszkopta. Otóż kochani, widziałam i kupiłam w Rostocku za 1,89euro piłkę (drut na rączce) - re we la cja! Polecam gorąco. Trochę już ciast upiekłam ale nigdy nie miałam równo pokrojonego, mimo że cięłam nitką, żyłką. Jak już sobie kupiłam to później widziałam ten przyrząd w tortowni.pl.</p><p>Mam prośbę do tortowych Mistrzów, powiedzcie proszę, co robicie z biszkoptem po wyjęciu go z formy - zostawiacie obie skórki, spodnią i wierzchnią czy okrawacie? Co do spodniej to mi aż tak bardzo nie przeszkadza, ale wierzchnia przypomina dość słodką bezę. Nie trafiłam na ten temat, być może w innym wątku powinnam zapytać (jeżeli tak to proszę o wybaczenie bo jestem nowa...)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="h-elen, post: 705228, member: 7687"] Ktoś się skarżył, że nie może nożem przeciąć biszkopta. Otóż kochani, widziałam i kupiłam w Rostocku za 1,89euro piłkę (drut na rączce) - re we la cja! Polecam gorąco. Trochę już ciast upiekłam ale nigdy nie miałam równo pokrojonego, mimo że cięłam nitką, żyłką. Jak już sobie kupiłam to później widziałam ten przyrząd w tortowni.pl. Mam prośbę do tortowych Mistrzów, powiedzcie proszę, co robicie z biszkoptem po wyjęciu go z formy - zostawiacie obie skórki, spodnią i wierzchnią czy okrawacie? Co do spodniej to mi aż tak bardzo nie przeszkadza, ale wierzchnia przypomina dość słodką bezę. Nie trafiłam na ten temat, być może w innym wątku powinnam zapytać (jeżeli tak to proszę o wybaczenie bo jestem nowa...) [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Biszkopt, który jest pyszny i niezawodny
Top
Bottom