Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Biszkopt, który jest pyszny i niezawodny
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="okruszek13" data-source="post: 856849" data-attributes="member: 13654"><p>Pilne!!!</p><p>Bardzo Was prosze o rade.</p><p>Upieklam wczoraj wieczorem ten biszkopt - 1,5porcji tortownica 22cm. Pieknie wyrosl a dzis rano patrze ze klapniety. Pokroilam go i czesc gory sie nie dopiekla ale odkroilam to i udalo mi sie go podzielic na 3 czesci po ok 1,5cm ale strasznie sie kruszy!!! Czy zostawic taki jaki jest czy robic nowy? Czy po nasaczeniu nie rozplynie mi sie? Masa bedzie maslana - cytrynowa. Dodam ze dzis wieczorem tort robie!!!</p><p>Do tej pory kazdy biszkopt byl zwarty a robilam kilka z tego przepisu. I jeszcze dzis musze zrobic ciemny do innego ciasta i az sie boje. </p><p>Bardzo prosze o odpowiedz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="okruszek13, post: 856849, member: 13654"] Pilne!!! Bardzo Was prosze o rade. Upieklam wczoraj wieczorem ten biszkopt - 1,5porcji tortownica 22cm. Pieknie wyrosl a dzis rano patrze ze klapniety. Pokroilam go i czesc gory sie nie dopiekla ale odkroilam to i udalo mi sie go podzielic na 3 czesci po ok 1,5cm ale strasznie sie kruszy!!! Czy zostawic taki jaki jest czy robic nowy? Czy po nasaczeniu nie rozplynie mi sie? Masa bedzie maslana - cytrynowa. Dodam ze dzis wieczorem tort robie!!! Do tej pory kazdy biszkopt byl zwarty a robilam kilka z tego przepisu. I jeszcze dzis musze zrobic ciemny do innego ciasta i az sie boje. Bardzo prosze o odpowiedz. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Biszkopt, który jest pyszny i niezawodny
Bottom