Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Biszkopt, który jest pyszny i niezawodny
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Cinka" data-source="post: 858648" data-attributes="member: 1716"><p>To rzeczywiście może być wina piekarnika... może zbyt wysoka temperatura? Skoro wierzch się spiekł a nie wyrósł - może nie zdązył... wierzch się przypiekł i nie pozwolił by spód się podniósł? Tak się domyślam bo nic innego nie przychodzi mi do głowy.</p><p>Kiedyś też miałam tak że mi się biszkopt niby upiekł a sprawdzam patyczkiem a on ma cały środek mooookry - surowe płynne ciasto.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Cinka, post: 858648, member: 1716"] To rzeczywiście może być wina piekarnika... może zbyt wysoka temperatura? Skoro wierzch się spiekł a nie wyrósł - może nie zdązył... wierzch się przypiekł i nie pozwolił by spód się podniósł? Tak się domyślam bo nic innego nie przychodzi mi do głowy. Kiedyś też miałam tak że mi się biszkopt niby upiekł a sprawdzam patyczkiem a on ma cały środek mooookry - surowe płynne ciasto. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Biszkopt, który jest pyszny i niezawodny
Top
Bottom