Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Biszkopt, który jest pyszny i niezawodny
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="JotHa" data-source="post: 858797" data-attributes="member: 75"><p>Upieklam. Wyglada na to, ze wyszedl calkiem fajnie. Troszeczke sie nadto przyrumienil na gorze, ale bez szkody dla calosci. </p><p>Pieklam wlasnie stopniujac temperature, od 150 st C chyba 15 minut, do 180 st C przez 10 min w termoobiegu. Nastepnym razem obnize jeszcze temp. i chyba czas tego pierwszego etapu. </p><p>Mialam mala forme, sr 20 cm, wypelniona ciastem w polowie, uroslo jakeis 1,5 cm ponizej gornej granicy scianek formy.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="JotHa, post: 858797, member: 75"] Upieklam. Wyglada na to, ze wyszedl calkiem fajnie. Troszeczke sie nadto przyrumienil na gorze, ale bez szkody dla calosci. Pieklam wlasnie stopniujac temperature, od 150 st C chyba 15 minut, do 180 st C przez 10 min w termoobiegu. Nastepnym razem obnize jeszcze temp. i chyba czas tego pierwszego etapu. Mialam mala forme, sr 20 cm, wypelniona ciastem w polowie, uroslo jakeis 1,5 cm ponizej gornej granicy scianek formy. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Biszkopt, który jest pyszny i niezawodny
Top
Bottom