Biszkopt warszawski

alicjanka

Member
Cze 28, 2006
5,627
0
0
Mała_Mi @ 7 Jul 2010 napisał:
index.php?act=findpost&pid=998599Cóż, mojego na pewno nie określiłabym jako twardy czy zbity. Raczej bym sie obawiała, czy nie będzie zbyt miękki, puchaty i kruszący się do przekłądania.

O-! wpadło mi na myśl: a nie za dużo mąki dałaś? finalnie masa powinna mieć konsystencję gęstej śmietany. Lejącego się budyniu.

Mam nadzieję, że się uda
daumen.gif
A wiesz, że to może być to! Bo tak tej ziemniaczanej miałam końcówkę w torebce i było to trochę wiecej niż w przepisie, ale nie sądziłam, że może zaszkodzić
dump.gif

(jajka ubiłam na puch - więc to raczej ta mąka)

Dam znać jak wyjdzie druga próba
icon_smile.gif
 
Ostatnią edycję dokonał moderator:
 

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy