alicjanka
Member
- Cze 28, 2006
- 5,627
- 0
- 0
Mała_Mi @ 7 Jul 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=998599Cóż, mojego na pewno nie określiłabym jako twardy czy zbity. Raczej bym sie obawiała, czy nie będzie zbyt miękki, puchaty i kruszący się do przekłądania.
O-! wpadło mi na myśl: a nie za dużo mąki dałaś? finalnie masa powinna mieć konsystencję gęstej śmietany. Lejącego się budyniu.
Mam nadzieję, że się uda
A wiesz, że to może być to! Bo tak tej ziemniaczanej miałam końcówkę w torebce i było to trochę wiecej niż w przepisie, ale nie sądziłam, że może zaszkodzić![]()
(jajka ubiłam na puch - więc to raczej ta mąka)
Dam znać jak wyjdzie druga próba![]()
Ostatnią edycję dokonał moderator: