atina @ 11 Dec 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=920034Margot bardzo smakująMam ochotę zrobić je jeszcze na zakwasie pszennym![]()
zrobiłam na pszennym , białym zakwasie i....smakują jak drożdżowe racuchy , zdjęć nie ma bo ciemno już
Margot @ 8 Feb 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=942176zrobiłam na pszennym , białym zakwasie i....smakują jak drożdżowe racuchy , zdjęć nie ma bo ciemno jużczyli lepsze jednak na żytnim ?
aklat @ 23 Mar 2010 napisał:
Amber @ 19 Feb 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=946757A to moje bliny z ulubionymi dodatkami: kozim serkiem i suszonym pomidorem, anchois, cytrynowym jogurtem greckim i łososiem, pastą kawiorową
O, to jest prawdziwa uczta![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.