Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia bałkańska i śródziemnomorska
Boranija
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Joanna" data-source="post: 1682440" data-attributes="member: 1024"><p>Póki pamiętam, muszę pochwalić, że ta potrawa świetnie się sprawdza do pakowania w słoiki. Fasolkę wstępnie ugotowałam al dente, żeby się nie rozpadła podczas pasteryzacji. Pasteryzowałam trzy razy po pół godziny i na wszelki wypadek trzymałam słoiki w lodówce. Po podgrzaniu była pyszna jak świeża.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Joanna, post: 1682440, member: 1024"] Póki pamiętam, muszę pochwalić, że ta potrawa świetnie się sprawdza do pakowania w słoiki. Fasolkę wstępnie ugotowałam al dente, żeby się nie rozpadła podczas pasteryzacji. Pasteryzowałam trzy razy po pół godziny i na wszelki wypadek trzymałam słoiki w lodówce. Po podgrzaniu była pyszna jak świeża. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia bałkańska i śródziemnomorska
Boranija
Top
Bottom