Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Brioche
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Margot" data-source="post: 410174" data-attributes="member: 592"><p>są boskie !!!Upiekłam jedną brioszę w foremce jak do baby tylko bez komina. Jest ( a raczej była bo prawie zjedzona ,bez niczego tzn masła ,dżemu itp) bardzo delikatna ,rozpływa się wprost w ustach i smakuje zupełnie inaczej niż ta co tłumaczyła Dziunia (choć ta też jest pyszna i smakuje trochę ptysiowo)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Margot, post: 410174, member: 592"] są boskie !!!Upiekłam jedną brioszę w foremce jak do baby tylko bez komina. Jest ( a raczej była bo prawie zjedzona ,bez niczego tzn masła ,dżemu itp) bardzo delikatna ,rozpływa się wprost w ustach i smakuje zupełnie inaczej niż ta co tłumaczyła Dziunia (choć ta też jest pyszna i smakuje trochę ptysiowo) [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Brioche
Top
Bottom