Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Brioche
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Linn" data-source="post: 663609" data-attributes="member: 52"><p>Dobrze jest stopniowo zmniejszac ilosc: i drozdzy, i proszku. Np. w przepisie mam torebke proszku, to za pierwszym razem daje torebke, za drugim 14-15 g itd. Z drozdzami podobnie.</p><p>Mimo wszystko pamietam z dziecinstwa, ze ciasta drozdzowe rosly bardzo dlugo. Prawdopodobnie zyskiwal na tych ilosciach... o zgrozo... zapach ciasta.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Linn, post: 663609, member: 52"] Dobrze jest stopniowo zmniejszac ilosc: i drozdzy, i proszku. Np. w przepisie mam torebke proszku, to za pierwszym razem daje torebke, za drugim 14-15 g itd. Z drozdzami podobnie. Mimo wszystko pamietam z dziecinstwa, ze ciasta drozdzowe rosly bardzo dlugo. Prawdopodobnie zyskiwal na tych ilosciach... o zgrozo... zapach ciasta. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Brioche
Top
Bottom