- Paź 10, 2004
- 37,718
- 1
- 0
Inspiracja
Za zdjęcie dziękuję Małej_Mi - oczywiście ja swoje zjadłam zanim zdążyłam się dorwać do aparatu
Składniki:
brukselka (w zależności od ilości osób)
oliwa (pominęłam)
sól, pieprz
Brukselke umyć, większe główki porozcinać na pól lub ćwiartki, naoliwić
posolić, popieprzyć.
Wstawić do piekarnika nagrzanego do 200 stopni, piec ok. 25-30 min.
Mi jeszcze dawała musztardę
Za zdjęcie dziękuję Małej_Mi - oczywiście ja swoje zjadłam zanim zdążyłam się dorwać do aparatu


Składniki:
brukselka (w zależności od ilości osób)
oliwa (pominęłam)
sól, pieprz
Brukselke umyć, większe główki porozcinać na pól lub ćwiartki, naoliwić

Wstawić do piekarnika nagrzanego do 200 stopni, piec ok. 25-30 min.
Mi jeszcze dawała musztardę
