Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
bułeczki hamburgerowe/hotdogowe (na sponge)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Malgosimi" data-source="post: 251462" data-attributes="member: 231"><p>acha - ja uzywam juz TYLKO maki tortowej Lubelli lub Leader Price, które mają sporo białka 10,7-10,9 g/100g -czyli średnio jak na standardy amerykańskie, dużo jak na nasze - i jest drobnoiusio zmielona - czego nam zazdrosci Reinhart</p><p></p><p></p><p>Co do bułeczk - dzis robilam - wszyscy są zachwyceni - pyszne. Ale wlasnie doczytalam, że PR najbardziej poleca tę 1 wersję z mlekiem w proszku.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Malgosimi, post: 251462, member: 231"] acha - ja uzywam juz TYLKO maki tortowej Lubelli lub Leader Price, które mają sporo białka 10,7-10,9 g/100g -czyli średnio jak na standardy amerykańskie, dużo jak na nasze - i jest drobnoiusio zmielona - czego nam zazdrosci Reinhart Co do bułeczk - dzis robilam - wszyscy są zachwyceni - pyszne. Ale wlasnie doczytalam, że PR najbardziej poleca tę 1 wersję z mlekiem w proszku. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
bułeczki hamburgerowe/hotdogowe (na sponge)
Top
Bottom