Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Bułeczki maślane
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Krystyna9" data-source="post: 949717" data-attributes="member: 4258"><p>Ja robiłam z 250g mąki (wymieszane miałam typ 500 i typ 650) , drożdży 25 g, 100 ml mleka, 2 żółtka, 5 łyżek śmietany kremówki, 50 g masła, cukier był prosto z torebki to nie wiem ile i jeszcze cukier waniliowy dla zapachu. Mąki już nic więcej nie potrzebowałam, bo ciasto po wyrośnięciu niesamowicie superowo się formowało, do niczego nie klejąc się i nie musiałm nic posypywac</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Krystyna9, post: 949717, member: 4258"] Ja robiłam z 250g mąki (wymieszane miałam typ 500 i typ 650) , drożdży 25 g, 100 ml mleka, 2 żółtka, 5 łyżek śmietany kremówki, 50 g masła, cukier był prosto z torebki to nie wiem ile i jeszcze cukier waniliowy dla zapachu. Mąki już nic więcej nie potrzebowałam, bo ciasto po wyrośnięciu niesamowicie superowo się formowało, do niczego nie klejąc się i nie musiałm nic posypywac [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Bułeczki maślane
Top
Bottom