Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Bułeczki z mielonym siemieniem lnianym
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="MałaRybka" data-source="post: 66638" data-attributes="member: 250"><p>Chcialabym sie spytac jaka konsystencje powinno miec to cisto buleczkowe, oraz czy ono mocno wyrasta? Mam to ciasto wlasnie zrobione w misce, ale jakies takie podejrzane jest. Pachnie dosc intensywnie, ale nic tam sie nie dzieje (stoi ok pol godziny). Konsystencje ma dosc zwarta. Nigdy nie robilam zadnych buleczek, ani chleba wiec nie wiem jak takie ciasto powinno wygladac.</p><p>Jesli ktos tu zajrzy to prosze o szybka odpowiedz.</p><p>Z gory dziekuje.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="MałaRybka, post: 66638, member: 250"] Chcialabym sie spytac jaka konsystencje powinno miec to cisto buleczkowe, oraz czy ono mocno wyrasta? Mam to ciasto wlasnie zrobione w misce, ale jakies takie podejrzane jest. Pachnie dosc intensywnie, ale nic tam sie nie dzieje (stoi ok pol godziny). Konsystencje ma dosc zwarta. Nigdy nie robilam zadnych buleczek, ani chleba wiec nie wiem jak takie ciasto powinno wygladac. Jesli ktos tu zajrzy to prosze o szybka odpowiedz. Z gory dziekuje. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Bułeczki z mielonym siemieniem lnianym
Top
Bottom