Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
bułgarski chlebek
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="margolcia" data-source="post: 114306" data-attributes="member: 179"><p>technika zrobienia tego chlebka jest bardzo ciekawa i na pewno do wykorzystania, ale.. rzeczywiście tak do końca z jego smaku nie jestem zadowolona - w przeciwieństwie do reszty rodziny. Jest taki maślany, w sumie niezły, ale gdy zrobię drugie podejście dodam trochę więcej soli. Robiłam wg przepisu z gazety, ale czy nie za mało 40 g drożdży do 1 kg mąki?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="margolcia, post: 114306, member: 179"] technika zrobienia tego chlebka jest bardzo ciekawa i na pewno do wykorzystania, ale.. rzeczywiście tak do końca z jego smaku nie jestem zadowolona - w przeciwieństwie do reszty rodziny. Jest taki maślany, w sumie niezły, ale gdy zrobię drugie podejście dodam trochę więcej soli. Robiłam wg przepisu z gazety, ale czy nie za mało 40 g drożdży do 1 kg mąki? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
bułgarski chlebek
Top
Bottom