Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia azjatycko-orientalna
Bulion chiński
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Izolda" data-source="post: 1467105" data-attributes="member: 1443"><p>Seniorko, ten bulion stosuje się jako podstawę innych zup, albo dodaje do różnych dań stir-fry z woka, najprostsza zupa jaką można z niego przyrządzić to właśnie taka z pierożkami won ton, bulion przyprawia się sosem sojowym, olejem sezamowym i tym zalewa pierożki, oczywiście posypane koniecznie zieloną cebulką, dla zaostrzenia smaku można dodać biały pieprz lub olej chili. Jeśli tylko uda Ci się zgromadzić wszystkie potrzebne składniki to polecam Ci zupę pikantno-kwaśną, którą wpisałam tutaj:</p><p><a href="https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=37680" target="_blank">https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=37680</a></p><p></p><p>W każdym razie miło mi, że sakiewki się udały i całość przypadła Ci do gustu.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Izolda, post: 1467105, member: 1443"] Seniorko, ten bulion stosuje się jako podstawę innych zup, albo dodaje do różnych dań stir-fry z woka, najprostsza zupa jaką można z niego przyrządzić to właśnie taka z pierożkami won ton, bulion przyprawia się sosem sojowym, olejem sezamowym i tym zalewa pierożki, oczywiście posypane koniecznie zieloną cebulką, dla zaostrzenia smaku można dodać biały pieprz lub olej chili. Jeśli tylko uda Ci się zgromadzić wszystkie potrzebne składniki to polecam Ci zupę pikantno-kwaśną, którą wpisałam tutaj: [URL="https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=37680"]https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=37680[/URL] W każdym razie miło mi, że sakiewki się udały i całość przypadła Ci do gustu. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia azjatycko-orientalna
Bulion chiński
Top
Bottom