Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zaczynie drożdżowym
Bułki-kajzerki
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="hazo" data-source="post: 468087" data-attributes="member: 956"><p>Ja jakiś czas temu kupiłam ekstrakt słodu w <a href="http://www.wes.com.pl/index.php?p=13&id=14&&idst=14&o=Zalety&poziom=pk&&m=13&&md=14" target="_blank"><strong><span style="color: #006600">tym sklepie</span></strong></a>. </p><p></p><p>Jest to gęsty syrop [ATTACH=full]7290[/ATTACH]</p><p></p><p>A dzisiaj kupiłam sproszkowany [ATTACH=full]7291[/ATTACH]</p><p></p><p>Tak, jak napisała Mirabbelka słód inaczej działa niż cukier. Mam też mąkę słodową, ale po jej dodaniu nie widzę zdecydowanej różnicy w pieczonym chlebie, a po dodaniu tego słodu - owszem.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hazo, post: 468087, member: 956"] Ja jakiś czas temu kupiłam ekstrakt słodu w [URL="http://www.wes.com.pl/index.php?p=13&id=14&&idst=14&o=Zalety&poziom=pk&&m=13&&md=14"][B][COLOR=#006600]tym sklepie[/COLOR][/B][/URL]. Jest to gęsty syrop [ATTACH=full]7290[/ATTACH] A dzisiaj kupiłam sproszkowany [ATTACH=full]7291[/ATTACH] Tak, jak napisała Mirabbelka słód inaczej działa niż cukier. Mam też mąkę słodową, ale po jej dodaniu nie widzę zdecydowanej różnicy w pieczonym chlebie, a po dodaniu tego słodu - owszem. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zaczynie drożdżowym
Bułki-kajzerki
Top
Bottom