Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
bułki pszenne (gotowe w godzinę)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="renia2001" data-source="post: 1504274" data-attributes="member: 38192"><p>Myślę, że z suchych też wyjdą, ale ja jakoś nie mogę się do nich przekonać, chociaż zawsze mam w domu. Kiedyś pizza mi nie wyszła, ale chleb był super. To chyba tak jak że świeżymi: jak się trafi. Może ktoś wie czy czas wyrastania jest taki sam niezależnie od rodzaju drożdży?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="renia2001, post: 1504274, member: 38192"] Myślę, że z suchych też wyjdą, ale ja jakoś nie mogę się do nich przekonać, chociaż zawsze mam w domu. Kiedyś pizza mi nie wyszła, ale chleb był super. To chyba tak jak że świeżymi: jak się trafi. Może ktoś wie czy czas wyrastania jest taki sam niezależnie od rodzaju drożdży? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
bułki pszenne (gotowe w godzinę)
Top
Bottom